ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 9933 213
Térkép E-mail
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 42. | Telefon: +36 70/377-1499 | Mobil: +36 30 9933 213 | Fax: +36 62 431 429 | E-mail: sporthotel@tiszahotel.hu

Makói Hagymatikum Fürdő

A magyar organikus építészet zászlóvivője, a Kossuth-díjas Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum Fürdő már látványvilágában is minőséget képvisel. Impozáns medencék, stílusos dizájnos, egyedi szaunák, wellness kezelések idilli körülmények között segítik a vendégek az aktív pihenését, rekreációját.

A gyógyászati részlegen a súlyfürdőt és a szénsavfürdőt, az ízületi és reumás panaszokra kedvező hatással bíró makói gyógyvizes medencét, vagy a páratlan gyógyhatású marosi iszapkezelést vehetik igénybe kellemes környezetben!

A gyerekeknek Hagymanó mesés gyerekbirodalma nyújt feledhetetlen élményt!  A legkisebbek számára a Totyogó medence, a nagyobbak számára a Robin Hood meséjét felelevenítő Sherwoodi medence nyújt izgalmas és tartalmas kikapcsolódást.
Bővebb információ a fürdő honlapján: www.hagymatikum.hu

Fürödjön az élményekben! Látogasson el a Makói Hagymatikum Fürdőbe, és szálljon meg Szegeden a zöldövezeti Tisza Sport Hotelben!

Hagymatikum Fürdő, Makó

 

 

 

Szeged Hotel, Szálloda Szeged, Szeged Szállás, Hotel Szegeden, Szegedi Szállás, Olcsó szállás, Szállás kupon Szeged, Diákszállás Szeged, Hostel Szeged, Szeged szállás Aquapolis, Szállás Aquapolis közelében, Ifjúsági szállás Szeged

 

Szobafoglalás