ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 9933 213
Térkép E-mail
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 42. | Telefon: +36 70/377-1499 | Mobil: +36 30 9933 213 | Fax: +36 62 431 429 | E-mail: sporthotel@tiszahotel.hu

COVID-19 tájékoztató

Kedves Vendégeink!

Köszönjük, hogy szállodánkat választották kikapcsolódásuk céljából!

A jelenlegi COVID-19 vírusra való tekintettel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy szállodánk milyen lépéseket tesz a vírus továbbterjedésének megakadályozása érdekében, illetve az Önök és hozzátartozóik egészségének védelme érdekében.

Az alábbiakban megtalálják szállodánk óvintézkedéseit.

Ezen felül szeretnénk kérni Önöket, hogy a vendégekre vonatkozó részt legyenek kedvesek betartani!

Kellemes kikapcsolódást és jó egészséget kívánunk!

 

                                                                                                                                                                                                 

Vendégtájékoztató

 1. Éljünk az online előre foglalási és fizetési lehetőséggel és lehetőség szerint válasszuk a készpénzmentes fizetési módot.
 2. A helyszínen kövessük figyelemmel a kihelyezett tájékoztatókat és tartsuk be az előírásokat.
 3. Tartsuk be a megfelelő, legalább 1,5 méteres biztonsági távolságot.
 4. A recepciónál az egy családból származó, vagy együtt érkező vendégek közül csak egyikük álljon be a sorba.
 5. Viseljünk maszkot és kesztyűt a zárt terekben.
 6. Rendszeresen használjuk a kihelyezett kézfertőtlenítő szereket.
 7. A mosdóknál is tartsuk be a megfelelő biztonsági távolságot

Szállodai fő óvintézkedések:

 1. Megfelelő fizikai távolságtartás betartása rendkívül fontos a vírus továbbterjedésének megakadályozásában: 1,5 méterenként jól látható jelzéssel kell biztosítani, hogy tartható legyen a várakozó vendégek között a távolság.
 2. Virucid kézfertőtlenítési lehetőséget kell biztosítani a vendégterekben is, és a munkavállalóknak is. A fertőtlenítőszer kihelyezési helyét célszerűen kell megválasztani: bejáratnál, illemhelyeken, asztalokon stb.
 3. A vendéggel érintkező munkatársak számára maszk és kesztyű biztosítása.
 4. Kontaktmentes check in lehetőségének biztosítása: a felesleges adminisztráció mellőzése – lehetőleg online cardex kitöltés. Egyéb esetben előre nyomtatott bejelentőlapok a vendégek adataival.
 5. A tollak folyamatos fertőtlenítése vagy egyszer használatos tollak használata.
 6. Biztosítsuk az online előre fizetési lehetőséget és törekedjünk a készpénzmentes szolgáltatásokra.
 7. A gyakran érintett felületek rendszeres virucidos fertőtlenítése (legalább két óránként): ajtókilincs, liftgombok, kapcsolók, fogantyúk, korlátok, telefonok stb.
 8. A szobában gyakran érintett felületek virucid fertőtlenítése naponta: ajtónyitó fogantyú/ kilincs, telefon, lámpakapcsoló, szekrény-fióknyitó fogantyúk, TV-távirányító és billentyűzet, asztal, éjjeliszekrény, mosdókagyló és csaptelep, zuhanycsap, szappanadagoló, wc-öblítő, fogantyú.
 9. A közösségi terek rendszeres szellőztetése.

Általános tájékoztató

 1. Az egészség megőrzését célzó intézkedések, jogszabályok betartása minden érintett számára kötelező, a kiadott útmutatások, irányelvek betartása mindannyiunk érdeke és kötelessége. Az ágazatspecifikus, egészségügyi és környezetvédelmi, valamint katasztrófavédelmi szabványok betartása mellett, a kormányzati szervek iránymutatásait követve szükséges eljárni.
 2. Fokozottan kell ügyelni a létesítmény tisztaságára, elegendő számban és mennyiségben rendelkezésre kell állnia vírusölő hatású (virucid) kézfertőtlenítőszernek, valamint szintén virucid hatású felület-fertőtlenítőszernek és takarítószernek.
 3. Megfelelő fizikai távolságtartás betartása rendkívül fontos a vírus továbbterjedésének megakadályozásában:a. A munkaállomások egymástól 1,5 méter távolságban történő kialakítása.b. Ahol sorban állas fordulhat elő, ott 1,5 méterenként jól látható jelzéssel kell biztosítani, hogy tartható legyen a várakozó vendégek között a távolság.
 4. A közösségi terek gyakran érintett felületeinek virucid fertőtlenítése naponta minimum három alkalommal történjen meg. Ugyanez igaz a háttérben a munkavállalók által használt tereknél is.
 5. A koronavírus ellen a legtöbb egyfázisú tisztító-, fertőtlenítőszer hatásos. Használjunk hiteles tanúsításokkal rendelkező, használati utasításaik alapján megfelelő hatékonyságú fertőtlenítőszereket, illetve amelyek biztonságosak az emberek és a felületek számára is.
 6. A virucid hatású fertőtlenítőszereket minden esetben a gyártó által magyar nyelven feltüntetett használati utasítás szerint, megfelelő koncentrációban és megfelelő behatási idővel kell felhasználni.
 7. Virucid kézfertőtlenítési lehetőséget kell biztosítani a vendégterekben is, és a munkavállalóknak is. A fertőtlenítőszer kihelyezési helyét célszerűen kell megválasztani: bejáratnál, illemhelyeken, asztalokon stb. Elérhető virucid fertőtlenítőszerek kihelyezése a pulton vendég- és személyzeti oldalon is.
 8. A vendéggel érintkező munkatársak számára maszk és kesztyű biztosítása.
 9. Vendégek megfelelő tájékoztatásáról szükséges gondolkodni: a létesítmény aktuális házirendjéről, COVID-19-cel kapcsolatban tett intézkedésekről, a létesítményre jellemző egyedi igénybevétel feltételeiről, a járvány miatti korlátozásokról.
 10. Szükséges az egyes intézmények belső intézkedési terveinek, szabályzataikban foglaltaknak a fokozott betartása és betartatása, javasolt ezen szabályzatok, utasítások, intézkedési protokollok kiegészítése és rendszeres aktualizálása a járványhelyzet alakulásához igazodva.
 11. Gondoskodjunk a szappantartók és fertőtlenítők töltöttségéről és ha hiányt észlelünk jelezzük a felelős munkatársnak!
 12. Ha bármilyen különleges, fertőzésre vagy betegségre utaló jelet azonosítunk, azonnal jelezzük közvetlen vezetőnknek vagy sürgős esetben a felelős vezetőnek és súlyos esetekben az Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vonatkozó protokollja szerint járjunk el!
 13. Törekedjünk a maximális vendégelégedettségre! Érezze a vendég, hogy ügyelünk a biztonságra és a tisztaságra, de ne árasszuk el óvintézkedésekkel.

                                                                                                                                                                                                

Vendégeink és munkatársaink védelme érdekében szállodánkat nanotechnológiás módszerrel fertőtlenítettük.

(A fertőtlenítéshez használt termékek mindegyike Hidrogén-peroxid és 500 mg/L Ezüst-kolloid hatóanyagokat tartalmaz, melynek köszönhetően rendkívül hatékony, széles spektrumú fertőtlenítő hatással rendelkeznek. Az ezüst, felületeken történő kitapadásának köszönhetően segít megőrizni a felületek higiéniáját, ezzel egy teljesen új szintre emelve a fertőtlenítést.

 


Fertőtlenítést végezte: Nanotisztítás.com ( www.nanotisztitas.com


Amennyiben bármilyen tünetet tapasztalunk magunkon, ami a fertőzéssel összefügghet akkor azonnal jelentse telefonon közvetlen vezetőjének, vagy a felelős vezetőnek. Nem szabad bemenni sem a munkahelyünkre sem a házirendelőbe, hanem telefonon kell értesíteni a háziorvost, vagy a mentőket. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 vagy 06-80-277-456.