ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 9933 213
Térkép E-mail
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 42. | Telefon: +36 70/377-1499 | Mobil: +36 30 9933 213 | Fax: +36 62 431 429 | E-mail: sporthotel@tiszahotel.hu

Általános szerződési feltételek

Tisza Sport Hotel, Szeged

Általános szerződési feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek hatálya a Hotel Tisza Gold Kft. által üzemeltett Tisza Sport Hotel által nyújtott szolgáltatásokra terjed ki. A Hotel Tisza Gold Kft. jelen Általános Szerződési feltételeit a Tisza Sport Hotel nevében eljárva teszi közzé, azzal, hogy a szállodai és kapcsolódó szolgáltatásokat a szálloda nyújtja és az azzal kapcsolatos valamennyi jog, illetve kötelezettség a szállodát illeti, illetve terheli.

Érvényes: 2016. március 1-től

1) A Szolgáltató adatai:

Szálloda: Tisza Sport Hotel, 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 42.
Szálloda üzemeltető: Hotel Tisza Gold Kft., 1024 Budapest, Fillér u. 6.
Levélcím: 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 42.
Telefon: (06-62) 431-428
Fax: (06-62) 431-428
E-mail: sporthotel@tiszahotel.hu
Internet: http://www.tiszasporthotel.hu

2) A Szolgáltatás igénybevételének módja és feltételei:

 1. A) A foglalás és ajánlatkérés formája:
  Jelen foglalási, módosítási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra (maximum 3 db szoba együttes foglalása) vonatkoznak. 3 db szoba feletti foglalás esetén egyedi foglalási, módosítási feltételek vonatkoznak.

A szállásfoglalást szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (telefax, e-mail, stb.) vagy a szálloda online szállodafoglalási rendszerén keresztül kell leadni a szállodának: http://www.tiszasporthotel.hu/ajanlatkeres?lang=hu&arrive=&departure
A szálloda elérhetőségei a különböző kiadványokban, saját prospektusain, valamint a www.tiszasporthotel.hu honlapon megtalálhatók.
A foglalásnak tartalmaznia kell a Vendég nevét, címét, email címét, az érkezés és távozás pontos időpontját, a szobatípust, valamint a szolgáltatások (ellátás, parkolás, egyéb szolgáltatásra vonatkozó igény) pontos megnevezését.
A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve email címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Tisza Sport Hotel fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.
Megrendeléskor félreérthetetlen módon közölni kell milyen kategóriájú és típusú szobára vonatkozik a foglalás, illetve a kéréseket a „Megjegyzés” rovatban kell megjelölni. Gyermek(ek)kel érkező vendégek esetén a gyermek(ek) helyes életkorát szükséges megjelölni.
Ajánlatkérés esetén a Tisza Sport Hotel ajánlatát írásban küldi meg a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolása elküldés után válik véglegessé.

A szálloda minden foglalást írásban igazol vissza (telefax, e-mail, levél).

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte és azokat elfogadja.

b) közvetített szolgáltatások:
A szálloda csomagajánlataiban feltüntetett igénybe vehető közvetített szolgáltatások aktuális listája a Tisza Sport Hotel weboldalán a következő Internet címen érhető el: a www.tiszasporthotel.hu/kozvetitett_szolgaltatasok/. A mindenkor érvényes „közvetített szolgáltatások” lista publikálása kizárólag a fenti Internet címen történik.

 1. c) az ajánlatok érvényessége:
  A Tisza Sport Hotel csomagajánlatai - a Napi szobaárak kivételével - csak korlátozott mennyiségű szobakapacitással állnak a Vendégek rendelkezésére. Az aktuális csomagajánlatok a megjelölt minimum foglalható éjszakák számánál kevesebb éjszakára nem foglalhatóak.
 2. d) a szállodába történő érkezés-távozás:
  A szállodai szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10:00 óráig kell elhagyni.

3) Áraink

A Hotel Tisza Gold Kft. által kiadott árak minden esetben tartalmazzák az érvényes, törvényben meghatározott ÁFA-t és a szállodai alapcsomagot (I. sz. melléklet). Az árak nem tartalmazzák azonban az idegenforgalmi adót, amelyet a szolgáltatás helyszínén kell megfizetni. Az árak nem tartalmazzák továbbá az oda- és visszautazás, valamint az idegenvezetés díját sem.
Az árak - a 4/2009 (I.30) NFGM-SZMM együttes rendelet 6. §-a alapján - a szolgáltatás nyújtásának helyén, jogszabálynak megfelelő módon kerülnek feltüntetésre. A Vendég a szolgáltatás díjáról a szálloda recepcióján is megfelelő tájékoztatást kap a szolgáltatásnyújtás megkezdése előtt.

A Hotel Tisza Gold Kft. az árváltozás jogát fenntartja. Az aktuálisan érvényesítésre kerülő árakat a szálloda a megrendelés visszaigazolásában közli. A szálloda árainak aktuális alakulásáról tájékoztató a Tisza Sport Hotel honlapján (www.tiszasporthotel.hu) található.

Szolgáltató és a Vendég megállapodnak, hogy a nyújtott szolgáltatás teljesítési időpontjának (Áfa tv. 55. § (1) bekezdés) a vendég által utolsóként, tényállásszerűen igénybe vett szolgáltatás napját tekintik.

4) Fizetési feltételek

Jelen foglalási, módosítási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra (maximum 3 db szoba együttes foglalása) vonatkoznak. 3 db szoba feletti foglalás esetén egyedi fizetési feltételek vonatkoznak.

A Tisza Sport Hotel 2016.07.01-2016.08.30. időszakban, csütörtök – péntek – szombat napokra eső, minden egyéni vendég foglalása esetén 50% előleg bekérésére tartja fenn a jogot.

A Tisza Sport Hotel 2016.03.01-2016.12.31. időszakban, utazási irodák esetében 100% előleg bekérésére tartja fenn a jogot.

Előleg fizetése:
Az előleget kizárólag készpénzben, banki utalással, valamint SZÉP kártyával (az 5 munkanapos átfutási idő miatt bizonylat e-mailben való elküldésével) tudjuk elfogadni.
Az előleget banki utalással az alábbi bankszámlaszámra kell befizetni:

Hotel Tisza Gold Kft.
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 42.

OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11735005-20558251
Nemzetközi bankszámlaszám/ IBAN: HU86 1173 5005 2055 8251 0000 0000
BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB

Szállásdíj / Fennmaradó összeg fizetése:
A megrendelt szolgáltatások (eseteként előleggel csökkentett) ellenértéke fizethető előre átutalással, illetve a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, valamint– a hatályos jogszabályoknak megfelelően - Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP kártya). Elfogadott hitelkártyák: Visa, Visa Electron, Eurocard Mastercard, American Express, OTP, Maestro. Elfogadott SZÉP kártyák: OTP, MKB, K&H.

A Hotel Tisza Gold Kft. fenntartja a jogot, hogy a vendég által megrendelt szállodai szolgáltatás igénybevétele előtt, a szálloda fizetési garanciát kérjen. A fizetési garancia lehet a vendég bankkártyájával történő autorizáció, illetve a megrendelt szolgáltatás helyszínen történő kiegyenlítése érkezéskor készpénzzel, hitelkártyával vagy SZÉP kártyával.
SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését kéri, és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratát (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél bemutatása). A Vendég köteles az azonosítási felkérésnek eleget tenni. Ha az azonosítás bármely, a szállodán kívülálló okból nem valósul meg, a szálloda megtagadhatja a SZÉP kártyával történő fizetés elfogadását.

Előre átutalás esetén - amennyiben a szállodával kötött szerződés másként nem rendelkezik - a megrendelt szolgáltatások ellenértékét a Vendég köteles az érkezés előtt az illetékes szálloda bankszámláján jóváírni.

5) Lemondási feltételek:

A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja a szállodát.
Egyéni megrendelések esetén kötbérmentes lemondásra – amennyiben a vendéggel megkötött egyedi megállapodás másként nem rendelkezik - az érkezést megelőzően az alábbiak szerint van lehetőség:

Előszezonban (Január 1 – Április 1. között): 2 nappal érkezés előtt
Főszezonban (
Május 1 – Szeptember 30. között): 7 nappal érkezés előtt
Utószezonban (Október 1 – December 29. között): 2 nappal érkezés előtt
Szilveszteri időszakban (December 29 – Január 1. között): 15 nappal érkezés előtt

Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatás díjának 100%-a, de legalább a megrendelésben szereplő 1 napi szobaár.
Csoportos megrendelés esetén egyedi üzletkötéskor kerül sor a lemondási feltételek meghatározására.

Közvetítők által értékesített foglalásra vonatkozó feltételek:
A Tisza Sport Hotel szobáit, csomagajánlatait partnerek közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek. Más értékesítési csatornákon található és a szálloda saját honlapján (www.tiszasporthotel.hu) található adatok különbözősége esetén, minden esetben a szálloda saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért a szálloda semmilyen felelősséget nem vállal.

6) Egyedi szolgáltatások

 1. a) gyermekkedvezmények:
  A kedvezmények kizárólag a szülőkkel együtt érkező gyermekekre érvényesek, diákcsoportokra nem vonatkoznak.
 • 0 - 3 éves korig ingyenes a szállást biztosított babaágyban
 • 3 éves kortól a teljes ár fizetendő pótágyon
 • Classic és Superior szobatípusokban 1 db babaágy vagy pótágy elhelyezésére van lehetőség.
 1. b) ellátás:
  Büféreggeli a szálloda földszinti reggeliző termében 7:00 – 9:00 óra között.
  Csoportos megrendelés esetén, a büféreggeli az egyedi üzletkötéskor meghatározott, előzetesen egyeztetett időpontban vehető igénybe.
  Ebéd / Vacsora:
  A Tisza Sport Hotel csomagajánlataiba foglalt főétkezéseket (ebéd / vacsora) a szállodához közeli partnerétterem biztosítja. A partnerétteremről tájékoztatás az alábbi linken található: http://www.tiszasporthotel.hu/ettermek
  Csoportok esetében, egyedi megállapodás alapján, a szálloda épületében vagy a közeli partnerétteremben biztosítjuk az ebédet / vacsorát a választott menü előre egyeztetésével.
 2. b) parkolás:
  - a szálloda garázsaiban, előzetes helyfoglalással: 1.000,- Ft / autó / éj
  - a szálloda előtti közterületen: ingyenes

  A szálloda garázsaiban történő zárt parkolásra vonatkozó igényt szobafoglaláskor szükséges előre jelezni, ellenkező esetben nem áll módunkban parkolóhelyet biztosítani.

7) Reklamáció

A szállodai szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a szálloda recepcióján, írásban élhet kifogással.
A szálloda a panaszokat három napon belül köteles kivizsgálni, illetve azokra érdemben reagálni.

8) Kártérítés

A szálloda a szobában hagyott értéktárgykért felelősséget nem vállal. A szálloda egyéb esetben kártérítést nem vállal.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Szegedi Törvényszék kizárólagos illetékességét vetik alá magukat.

Szeged, 2016. február 24.

ÁLTALÁNOS SZERZőDÉSI FELTÉTELEK I. sz. MELLÉKLETE

„Hotel Tisza Gold Kft. – Szállodai Alapcsomag”
Érvényes 2016. Március 1-től

Szállodák

Tartalom

Tisza Hotel

Szeged

Szállás büféreggelivel, korlátozott adatforgalmú vezeték nélküli internetelérhetőség (WIFI), áfa.

Tisza Sport Hotel
Szeged

Szállás büféreggelivel, korlátozott adatforgalmú vezeték nélküli internetelérhetőség (WIFI), áfa.

Tisza Alfa Hotel
Szeged

Szállás büféreggelivel, korlátozott adatforgalmú vezeték nélküli internetelérhetőség (WIFI), áfa.

Tisza Corner Hotel
Szeged

Szállás büféreggelivel, korlátozott adatforgalmú vezeték nélküli internetelérhetőség (WIFI), áfa